Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Mustafa İlgen'den Sarı'ya yanıt

Mustafa İlgen

Marmarabirlik Yönetim Kurulu'nun Erdekli Üyesi Mustafa İlgen, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığına aday olan Hüseyin Sarı'yı hakkında yalan açıklamalar yapmakla suçladı.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu’nun Erdekli Üyesi Mustafa İlgen, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığına aday olan Hüseyin Sarı’yı hakkında yalan açıklamalar yapmakla suçladı.
Marmarabirlik’e bağlı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin 28 Şubat Cumartesi günü yapılacak seçimli genel kurulu öncesi Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen, kendisi hakkında açıklamalar yapan Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkan adayı Hüseyin Sarı’ya sert tepki gösterdi. 

Sarı’nın gerçek dışı ve kişilik haklarını da rencide eden yalan beyanlarda bulunduğunu, iftira attığını ileri süren Mustafa İlgen, “Sayın Sarı’nın ar damarı çatlamış. Mustafa İlgen’i Birlik Yönetim Kuruluna ben verdim diyerek yalan konuşmaktadır” diye konuştu.
İlgen, açıklamasını şöyle sürdürdü: “19 Nisan 2014 tarihinde yapılan Marmarabirlik seçimleri öncesinde öncelikle Sayın Refi Taviloğlu’nun da yer aldığı kooperatif yönetim kurulunda konu değerlendirilmiş, şahsımla ilgili mutabakata varılmış ve 48 delegenin de hazır olduğu toplantı sonrasında birlik yönetim kurulunda görev almak üzere ismim Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından üst birliğe verilmiştir. Kaldı ki Hüseyin Sarı, Marmarabirlik’in veya Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin neresinde bulunuyor ki benim ismimi Marmarabirlik yönetimine verecek? Bu yetkiyi kimden almış ki, kooperatif yönetim kurulu ve 48 delegenin üzerinde görebiliyor kendini?” diye konuştu.
Marmarabirlik’te seçimlerin 19 Nisan 2014 tarihinde yapıldığını hatırlatan Mustafa İlgen, yeni ana sözleşme gereğince 2018 Nisan ayına kadar görevde olduklarını hatırlattı.
İlgen, bu süre içinde kooperatif ortağı zeytin üreticilerine daha iyi hizmet edebilmek, onların refah sevi yesini yükseltmek, Marmarabirlik’in yakaladığı başarı ivmesini daha da arttırmak için birlik ve beraberlik içinde görev yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortaklarına da seslenen İlgen, “Bu bir hizmet yarışıdır. Yapılacak olan seçimli genel kurulda Erdek Kooperatifi’nin geleceği açısından, huzur ve istikrarın devamlılığı yönünde oy kullanacağınıza hiç şüphemiz yoktur. Seçimlerin üretici ortaklara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false